Mom Circles

Naast individuele coachingssessies organiseer ik ook Mom Circles op locatie in Amsterdam Nieuw-West maar binnenkort ook op andere plekken.
De Mom Circles zijn ontstaan vanuit mijn eigen behoefte naar meer verbinding van waaruit ik bij (alleenstaande) moeders ben gaan navragen of zij zich herkende in deze behoefte, en dat bleek het geval! Veel moeders hebben het gevoel er alleen voor te staan, alles te moeten dragen en missen de verbinding met andere moeders in hun omgeving. Doordat we tijdens de Circles in een veilige omgeving zijn kunnen we met elkaar verbinden, de leuke maar ook de minder leuke kanten van het moederschap bespreken en alles er laten zijn.
Tijdens de Mom Circles werken we met mediatie, yoga, de elementen, creatieve werkvormen, dans en meer om tot elkaar, tot rust en verbinding te komen. Zodat we herladen weer terug kunnen stappen in de prachtige chaos die moederschap is.

Wil je graag meer informatie over de Mom Circles of vind je het interessant als we dit op jouw locatie komen organiseren, stuur dan gerust een email!

Leave a comment